Wie zijn die Geurneuzen?

De Assendörper Geurneuzen is een mannengroep die is gevormd uit een diversiteit aan karakters. Ontstaan als een “bierproefclub”. Bier is trouwens nog steeds de ´Core/Business´, maar daarnaast valt er heul veul meer te beleven…

Wij organiseren activiteiten die geheel in harmonie zijn met wat de stichting der Assendörper Geurneuzen voorstaat:

• sociale betrokkenheid
• aandacht voor de leefomgeving
• de band tussen de bestuurders onderling (waarin plezier ontegenzeggelijk een prominente plaats heeft)
• kortweg; alle voorwaarden voor ontspanning en genoegen zijn ruim vertegenwoordigd.

‘Noaberschap’ krijgt met onze visie op de verstedelijkte plattelander een nieuwe dimensie. Waar op het platteland de sociale betrokkenheid juist afneemt, injecteren wij Noaberschap in de Stenen Omgeving die Assendörp heet.

Uitjes met verstandelijk beperkte kinderen…
De groep kerels heeft zich al snel gericht op kinderen met een verstandelijke beperking. Erop uit gaan met deze kinderen, waarbij we ze één-op-één begeleiden, geeft enorme voldoening. Het geweldige plezier, bij zowel de Assendörper Geurneuzen als de kinderen, spat eraf! Lees meer hierover onder het kopje “Uitjes”…

De Geurneuzen worden gesteund door nog meer kerels…

Assendörper Geurneuzen met Steunkousen!
Zo’n 40 Steunkousen maken het mogelijk, om samen met de oorspronkelijke Geurneuzen een volwassen bus te huren, en daarmee brouwerijen te bezoeken. Het plan is, om dat twee keer per jaar te doen.
Lees meer hierover onder het kopje “Steunkousen”…

Zijn er dan echt nooit vrouwen in beeld? Ja hoor: Jarretellegies
Heel soms worden we bijgestaan door wat dames. Moet niet te vaak gebeuren… Maar ondersteuning van de Illustere Geurneuzen met Steunkousen door deze ‘Jarretellegies’ (zo heten ze dan) wordt bij gelegenheid uitermate op prijs gesteld. De dames vormen, in tegenstelling tot de mannen, geen vaste groep.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *